Milyen konfigra van szükségem, ha csak WOT-tal játszom, és mellette hd filmeket szeretnék nézni?
Ha CSAK WoTtal játszol akkor Intel processzor (egyszálas műveletekben tökéletes a legtöbb i5) , mivel hiába ígérek hogy "majd lesz multicore support" ("több magot is fog használni") szerintem ez még 2014ben nem lesz,jön Havok/Havoc ,HD textúra meg minden vacak,de úgy néz ki a lényegre nem figyelnek,ami pedig az optimalizálás.
Nem vagyok Inteles fanboy,(AMD) FX-6300em van,de amikor WoTozok 100%-on van a 6 magból 1....
Szval,kezdő kategóriás i5 proci konfigot építs,részletek meg a rá szánt kereteddel együtt tedd fel egy másik kérdésre :)
Vagy egy FX-6300 overclockolva (húzva) ,de ahhoz egy normális hűtő még legalább 10 Mátyás (k) + hűtőpaszta + szenvedés a megfelelő feszüléséggel ,+ az áramszámla és ebből a költségből megint csak a végeredmény egy i5 proci lenne :)
(+ha overclockolod még jó hűtéssel is rövidül az élettartalma)
Röviden és tömören:
- Low-Mid End i5 proci és teljesítményében HD 7790 felett lévő GPU/VGA :)
- Tegyed fel a kérdést i5-s proci címszóval és írd le a keretedet mellé,beleérte azt is,hogy leírod milyen játékkal,azaz egy játékkal ami csak egy magot használ szeretnél játszani
Jézus mit írtam itt össze... Remélem érted :)
nemkell ide i5...
AMD phenom ll X4 3.4ghz 965 BE első magját nem pörgeti 100% on pedig csak 1 magot használ ez a reterát játék
persze nemmondom hogy az intel Xar lenne mert azokis rohadtjók tök mind1 a processzor ha megvan 3.4 ghz akkor nemlessz vele baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!