Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a nem is kicsit zavaró...

Ez a nem is kicsit zavaró gond mitől lehet?

Figyelt kérdés
Alapban a gép jól működik!Csak amikor elkezdek játszani folyamatosan van olyan,hogy visszaesik az FPS-em 5-6 körülire,aztán megint visszaugrik,és folyton ezt játsza! Ez mitől lehet?
2014. febr. 26. 06:45
 1/5 anonim ***** válasza:

sok mindentől.

- Windows vissza veheti a CPU órajelét. (rossz energia gazdálkodás beállítás)

- Egy Tools program lefogja a rendszert, X időnként.

- Vírus kergető is vissza foghatja, mert játék közben is fut, és ellenőriz. (ami nem rossz csak zavarhat)

- Hibás, nem kompatibilis Crack a játéknál, ami BUG -ba fut.

- Valamilyen vírus, vagy malware ami bajt csinál...

- De lehet egyéb hardver vezérlő probléma is, mint pl. VGA driver.

- Vagy akár lehet konkrétan hardveres probléma is, egy elégtelen táp ellátás, nem képes stabilan adni a kakót a hardvereknek, illetve HDD elhasználódás, túl töredezettség miatt hosszú várakozások...

Szóval elég sok hiba forrás lehet, kezdheted az elejénél. :-)

2014. febr. 26. 07:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Folyamatosan fut a HWmonitor,az semmi ingadozást nem jelez! Akkor futtatok egy teljes víruskeresést + 1 töredezettségmentesítést,igaz azt majd ha melózni indulok,mert nemlessz gyors 1 terányi adatnál :)
2014. febr. 26. 07:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden Driver frissítve van a legújabbra ? A legfontosabb a videókártya driver, jártam már én is úgy hogy alapjáraton jól futott a gép aztán amikor játszani akartam, szaggatott és szintén így visszaesett az FPS akkor nekem az oldotta meg a problémát hogy letöltöttem a legújabb videókártya driver-t próbáld meg lehet hogy csak ennyire egyszerű lesz a megoldás !
2014. febr. 26. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért a driverek legújabbra történő frissítése se mindig a legjobb megoldás, sokszor előfordul, hogy egy régebbi kártya újabb driverrel rosszabbul teljesít mint azzal amit a gyártó alapból hozzá adott, de ettől még lehet az is megoldás, hogy frissíti.
2014. febr. 26. 07:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Frissítettem minden drivert! Eddig még semmit nem tett a gép,de nem is bekapcsolás után szokott jelentkezni! :) Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 26. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!