Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki aki hardver májer...

Valaki aki hardver májer lenne egy nagy kérésem ( többi lent, felkiáltójel kell . )?

Figyelt kérdés

Van egy vga-m elég régi már : ATI Radeon HD 2600XT 256MB-os eddig elment rajta minden de most tényleg minden én sem értem hogy hogy de vitte még a skyrimet is közép grafon tökéletesen és szépen na most újra raktam a gépet és nem tudom melyik driver volt. Azóta leszedtem 600at olyanokat amiket nem is ismerek és nem akar menne a cod4 sem...(cod4ezek igen) eddig volt 125fpsem ennyire korlátoltam le most megvan ezekkel az illesztő programokkal 39.... ez nem állapot. Nem tudom h mit tegyek honnan szedjek le egy jót már megnéztem amd eredeti oldalán is automatikus keresésre is rámentem leszedtem legújabbat de semmi... Nem tudom megoldani a problémát kérlek segítsetek KÖSSSSZ!!

OP : WIN7 64 bit

VGA: ATI Radeon HD 2600XT 256MB

2014. febr. 25. 18:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
8 drivert raktam fel eddig amik közül szerintem fennt van amit multkor is használtam de nem jó egyiksem :S... 2012.06 os a legrégebbi de szerintem régebbi sem lesz jobb itt van egy 13-as szerintem ezaz denem jó lehet ááá nem tudom úgy idegesít pedig tuti h ez amd oldalról szedtem le és ott nincs más lehetőségem kipróbáltam összeset 2xxx -es hd seria nincs más.... OMG pedig multkor is rossz volt tudom és ezt szedtem le de nem adja.... de bosszant
2014. febr. 25. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!