1/8 anonim válasza:
A gyárival sincs probléma, de ha rosszul hűt, vagy hangos, akkor egy Cooler Master Hyper TX3 EVO vagy Hyper 103, ha tuningolni szeretnéd, akkor meg egy jobb kell.
3/8 anonim válasza:
Scythe Mugen 4.
Ez netezés alatt majdnem szobahőn tartja a procit, ha pedig játszól, akkor sincs 15-20 foknál nagyobb különbség.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Nézd mán!
Szinte a legjobb ár-érték arányú hűtőt ajánlom, és leszavaznak!
Mi van skacok? Kifogyott a boltotokból a Mugen 4? :)))
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem azért szavaztak le, mert nem jó a hűtő. Ha egy fórumon írogatsz, akkor tiszteld már meg a többieket azzal, hogy helyesen írsz. ("játszól")
7/8 anonim válasza:
Ödönke nefárasszá máán, hogy azéé szavaztak lé, mee egy szavot helytelenű írtam.
Szerintem ezt te sem gondolod komolyan.
8/8 BM-Striker válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!