Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzorhűtőt vegyek?

Milyen processzorhűtőt vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni mert processzorhűtőt "kéne" vennem mert jelenleg egy fx-8120-as processzorhoz a gyári van rajta és terhelés alatt 70 fok+ szovjet hajszárító kombót ad:D olyan 5-10k között kéne valami. Tuningot nem tervezem csak hűtsön rendesen és legyen halkabb. Egy cooler master elite knight k350-es házba kéne szóval 148mm-es jöhet max szóba.
2012. nov. 27. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alatt jól érezné magát.

2012. nov. 27. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:
ez túl magas a házba. de azért köszi :) 148mm a max
2012. nov. 27. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. nov. 27. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit utobbi linkelt teljesen jó,viszont én bele estem abba a hibába hogy annó mikor gépet vettem nem költettem eleget a proci hűtésre ha lehet így fogalmazni egy CM hyper TX3 evo-t vettem 7k-ért asszem.Most ott tartok hogy alapon a proci 39-45C is lehet megterhelve játékban felmegy lazán 70 fölé szerintem..Ha mind a 8 szál le van terhelve 4mp után már 65fok+ szóval érdemes néha többet bele rakni mégha nem is tuning a cél.Amúgy egy i7 960 van alatta.
2012. nov. 27. 19:48
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Azért Artic 13 nak meg kell birkoznia még tuningal is nemhogy alapon
2012. nov. 27. 20:44
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
(#4 nálad valami gubanc lesz vele szerintem:S)
2012. nov. 27. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én elsőre arra gondoltam hogy kicsi borda kicsi ventilátor picit hőcsövek abból is van 3-3.Csak az a röhej hogy 2db 20cm-es venti van a házba azaz egy fent az egy olyan 5cm-re van maga a proci hűtőnek a bordájától egy oldalt az a VGA magaslatában picivel fejebb.Egy pedig hátul bordától kb.8cm-re és az 12cm-es.Lehetne még egy 20cm-est berakni előre de nem kell hogy csak ott forogjon.Portalanítva van a gép minden hónapban nincs is benne por,se rumli.Majd talán megnézem és lehet hogy újra is pasztázom a cuccost.Igaz a VGA-m ami egy DC1-es hűtéses OC*-s hd6850 lazán 72-75fokokat tartja hogy mondom ott van mellette egy 20cm-es venti..Holnap megnézem ha a pasztázás segít e valamit a dolgokon szerencsém lesz ha nem akkor meg nincs mit tennem,30 ezrem meg nincs egy normális NH-14 hűtésre.
2012. nov. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!