Processzor frekvencia csökkentés? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy HP ProBook 4510s notebook-unk (használtan vettük),és azt vettem észre hogy a processzornak a hőmérséklete eléggé ingadozik (böngésző mellet,AIDA64 szerint 45 és 60 fok között ugrál meg nagyon meleg levegőt fúj),és azt szeretném kérdezni hogy a BIOS-ban át lehet-e állítani a cpu szorzót kisebbre,most 2GHZ-en megy,és 1.7-1.8-ra szeretném levenni hogy ne termeljen akkora hőt,a Processzor típusa: Intel Core 2 DUO T5870,Dual Core,már néztem a BIOS-át és semmit sem lehet állítani tehát se FSB,se CPU,semmi,esetleg BIOS Frissítés kellene ? Előre is köszi annak aki tud segíteni.2014. febr. 25. 11:58
1/5 Tengor válasza:
A laptop BIOS-ok lényegesen kevesebb lehetőséget engednek meg, mint az asztali PC-k BIOS-ai. Ezen a frissítés sem segít.
Ki volt takarítva a gép?
2/5 A kérdező kommentje:
Amióta meg lett véve (2013 December) azóta nem egyébként annyira nincs használva,csak szüleim használják,én asztali gépet használom,1 hónapban,minden hétvégén összevissza megy 3-4 órát vagy annyit se.
2014. febr. 25. 12:11
3/5 anonim válasza:
Állítsd be az energiatakarékos sémát, ekkor a CPU órajele mindig a maximális alatt fog maradni. 60 fok amúgy nem számít soknak.
4/5 Tengor válasza:
Nem lehet mai darab, szóval egy takarítást, újra pasztázást biztosan megérdemel.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ,ment a zöld kéz mindenkinek! :)
2014. febr. 25. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!