Bios-ban állíthatom a ram frekvenciáját magasabbra, mint ami a CPU FSB-je?
Figyelt kérdés
Intel Core 2 e4400-as procim van, aminek 800 az fsb-je. Van dualban két DDR3-as 1333-as ramom (gyárilag túlhajtott 2000-en is működik). Az lenne a kérdésem hogy semmiképpen nem fog nekem magasabb frekvencián működni a ram, mint amennyi a CPU FSB-je? Mert jelenleg 800-nál többre a biosban sem engedi rakni. Az időzítéseket átállíthatnám, de nem megy tönkre attól, a memória vagy a processzor?2013. okt. 28. 00:08
1/8 anonim válasza:
elárulod nekem hogy milyen alaplapod van?
2/8 anonim válasza:
Nem lesz gyorsabb a gépet ha tuningolod a memóriákat, az alaplapot engem is érdekel
3/8 A kérdező kommentje:
Asus P5P43TD Pro :)
2013. okt. 28. 17:55
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából a sebességgel most sincsenek gondok, nem vagyok tuning mániás sem, játszani is csak ritkán játszok, csak azért szeretném kihozni a gépből, amit lehet.
2013. okt. 28. 18:01
5/8 anonim válasza:
ha csak a memóriát tuningolod, nem lesz gyorsabb szinte semmivel sem
6/8 anonim válasza:
érdekes alaplap.
de socket775 és ddr3 nem egy jó eset. ddr3nál, socket775 mellett szerintem észre sem veszed hogy ddr3 van benne.
Egyébként a memória tuninggal, ha noveled a mhz-t, semmifele gyorsulast nem fogsz eszre venni jatekoknal, és a gépen.
tömörítések lesznek lesz gyorsabbak valamivel.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne is babráljam?
2013. okt. 28. 20:37
8/8 A kérdező kommentje:
És ugye ami a lényeg, hogy hiába akarnám állítgatni, nem lehet, mivel a cpu fsb-je 800?
2013. okt. 28. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!