Ildikó93 kérdése:
Hogyan állíthatom vissza a D meghajtót, ha az Avira Antivir Personal víruskereső futtatása után eltűnt? Mikor újra indítottam a gépemet, nem leltem a D meghajtót. Aki tud, segítsen (egyszerű felhasználó vagyok csak). Köszönöm.
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 20:06
1/2 anonim válasza:
Reméljünk nem tüntetted el végleg.
Jobb klikk a sajátgépen, ott kezelés majd lemezkezelés. Itt nézd meg hogy látod-e a partíciót. Ha igen, akkor betűjelet tudsz itt hozzáadni a menüben jobb klikkre a partíció felett. Ha nincs meg a partíciód akkor keress egy hozzáértőt, mert nem lesz a dolog egyszerű...
2/2 anonim válasza:
Amit még tehetsz ez ügyben hogy használd amicrosoft fix it nevű programot.Nekem is ez oldotta meg a prblémát.Magyar nyelven elérhető könnyen kezelhető program müködéséhez net kertrendszer 2.0 kell.(Üdvözlettel egy mezei géphasználó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!