Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia vs. Amd?

Nvidia vs. Amd?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég sokat játszok egy régebbi játékon, vagyis a Gta san andreas multy-n, vagyis az MTa-n. ez egy 2005-ös játék, viszont azt hallotam, hogy az Amd-s kártyákon akad, viszont egy Nvidia simán viszi. ez igaz? Ha igen akkor rudnátok nekem linkelni jó Nvidia kártyákat 35-42 eft között

2014. febr. 24. 20:21
1 2
 11/13 BM-Striker ***** válasza:
73%

Nv mostanában a minél jobb teljesítmény/fogyasztás arányt helyezi előtérbe és elsősorban a mobil(Tegra) és HPC(Tesla) szegmensre koncentrál, mgy az AMD a GPU számítási teljesítményének növelésére és funkcionalitásuk általánosabbá tételére törekszik és grafikus munkaállomás és a konzolpiacra koncentrál.

Egyik se jobb a másiknál.

2014. febr. 24. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a San Andreas 1024x768-ban, extra visual qualityn, draw distance 0-án és élsimítás nélkül megy 30-40 fps-sel, Connect 3D Radeon 9200 kártyával. Semmi lagg. És videokártyákat nem márka alapján hasonlítgatunk össze.
2014. febr. 26. 16:53
 13/13 A kérdező kommentje:
San andreas más mint az MTA 400 playerrel egy csomó moddal
2014. febr. 27. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!