Nvidia vs. Amd?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elég sokat játszok egy régebbi játékon, vagyis a Gta san andreas multy-n, vagyis az MTa-n. ez egy 2005-ös játék, viszont azt hallotam, hogy az Amd-s kártyákon akad, viszont egy Nvidia simán viszi. ez igaz? Ha igen akkor rudnátok nekem linkelni jó Nvidia kártyákat 35-42 eft között
2014. febr. 24. 20:21
1/13 anonim válasza:
Ez egy viszonylag jó áron lévő, fasza kis kártya:
2/13 peterr80 válasza:
Nekem fönn volt a San andreas. Ati 6670 kártyával és soha nem akadt. Annak idején nekem egy hozzáértő azt mondta hogy az ati kártyák jobbak, de ez szerintem változó. Vagyis szerintem mindegy hogy meiket választod, mindkettőnél találsz megfelelőt.
3/13 A kérdező kommentje:
[link] ezt a kártyát akartam, csak az első kománt eltántoritott. Gta sa-val nem lenne gond, hanem az MTA-val.
2014. febr. 24. 20:31
4/13 peterr80 válasza:
Én kérdeztem itt hogy ajánlanának -e jó kártyát 40E körül és ezt küldték nekem. Nem rossz ez sőt.
5/13 anonim válasza:
És mi a gép többi alkatrésze? Mert, ha régebbi gép, akkor felesleges ilyen VGA. Főleg csak GTA San Andreas-ra.
6/13 A kérdező kommentje:
Proci: Amd athon x4 750k
Alaplap Ascrok fm2a75 pro4+
Ram: 4gb kingston hyperx blu
Táp 500watt chiftech valami
Ház: Sharkon Vaya
Winchester: toshiba 500gb
2014. febr. 24. 20:46
8/13 BM-Striker válasza:
40 körül a 7850 a legerősebb kártya.
9/13 A kérdező kommentje:
mármint az Nvidia vagy az amd?
2014. febr. 24. 20:57
10/13 anonim válasza:
Felejtsd el, hogy NVIDIA vagy AMD. SOHA nem márkát hasonlítunk össze, hanem mindig konkrét terméket. Esetünkben a 7850 a nyerő, mert egyszerűen jobb teljesítményt nyújt játékok alatt, mint az azonos árban kapható konkurencia.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!