Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tablet? E-book olvasó? Milyen/...

Tablet? E-book olvasó? Milyen/melyik?

Figyelt kérdés

24 éves egyetemista lány vagyok, idén leszek végzős, szakdogát írok, 2 szakon. Szükségem lenne egy gépre, amin tudok folyamatosan pdf-et olvasni, mintha kvázi könyv lenne, mert minden cikkem, szakirodalmam gépen, pdf-ben van meg.

Mivel csak és kizárólag erre használnám olcsót szeretnék, olyat amit jó olvasni (bár ahogy láttam már lehet ilyen "minthaebooklenne" fóliát kapni), és aminek az akksija bírja. Azt sem tudom, hogy tablet vagy e-book olvasó lenne a jobb, többen azt mondják a pdf-et nem töri jól az e-book olvasó:S

Kérlek segítsetek, konkrét típusokkal is akár...és ne írjatok drágákat, mert nem használnám ki, laptopom van, valami kell amin olvasok/tanulok a buszon, amin a vizsgaanyagaimat, szakdolgozat anyagaimat mindenhová vihetem és előkaphatom, nyomtatás nélkül.

Köszönöm!

2014. febr. 23. 17:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
félre ne érts, imádom a laptopomat, ami egy használtan vett 2008as macbook 4.1. Viszont ez nem az a súly, amit mindenhova vinnék, nem az a nagyság ami belefér a táskámba mindig, és nem az, amit elő tudok venni a buszon (kb napi 3 órát ingázok legalább)...ezen kívül szeretném mellette használni, szakdolgozat írásánál nagy segítség lenne, ha nem öt ablakot kéne kezelnem, hanem mint egy könyvet, tudnám olvasni és közben írni. Mivel olvasni imádok, és mindkét leendő diplomámhoz elengedhetetlen a naprakész folyamatos olvasgatás, plusz érdekel is, így nem dobnám ki természetesen később sem, ha lenne egy ebookom vagy tabletem.
2014. febr. 25. 21:02
 12/13 Tomlord válasza:
Ebook olvasónál még szerintem azon gondolkozz el, hogy hacsak nem óhajtassz kb. 100E ft-ot rászánni, akkor csak monokróm megjelenítővel találkozol, ami mint írtad ábrák/képek nélzegetéséhez lehet nem a legjobb még epub-bá/mobi-vá konvertált pdf-nél sem (Amúgy a pdf-ből konvertált ebookjaim eddig tökéletesen működtek, probléma nem volt velük)
2014. febr. 25. 22:44
 13/13 A kérdező kommentje:
a monokróm dologgal nincs bajom egyébként, az megfelelne. Az ábrák stb ha annyira izgik, úgyis meg kell őket néznem gépen nagyobban:)
2014. febr. 26. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!