Tablet? E-book olvasó? Milyen/melyik?
24 éves egyetemista lány vagyok, idén leszek végzős, szakdogát írok, 2 szakon. Szükségem lenne egy gépre, amin tudok folyamatosan pdf-et olvasni, mintha kvázi könyv lenne, mert minden cikkem, szakirodalmam gépen, pdf-ben van meg.
Mivel csak és kizárólag erre használnám olcsót szeretnék, olyat amit jó olvasni (bár ahogy láttam már lehet ilyen "minthaebooklenne" fóliát kapni), és aminek az akksija bírja. Azt sem tudom, hogy tablet vagy e-book olvasó lenne a jobb, többen azt mondják a pdf-et nem töri jól az e-book olvasó:S
Kérlek segítsetek, konkrét típusokkal is akár...és ne írjatok drágákat, mert nem használnám ki, laptopom van, valami kell amin olvasok/tanulok a buszon, amin a vizsgaanyagaimat, szakdolgozat anyagaimat mindenhová vihetem és előkaphatom, nyomtatás nélkül.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!