Netbook hogy lehet érintőkijelzős?
Figyelt kérdés
vagy csak újakba van ? láttam egy videót asszem régen h laptopot megcsináltak úgy... csak lekelett szedni a kijelző elött egy réteget. van ilyen ? vagy ez egy külön technológia amit az újakba épitenek be?2014. febr. 23. 15:26
1/4 anonim válasza:
Külön technológia, ami javarészt az újakba építenek be, de persze volt már ilyen 10 évvel ezelőtt, csak nagyon ritka volt és megfizethetetlenül drága.
2/4 anonim válasza:
Még annyit, hogy a videó nyilvánvalóan kamu volt. Ilyen nincs, amit írsz.
3/4 anonim válasza:
Léteznek érintőfóliák, én is láttam hasonló megoldást régen mikor még voltak hungexpon ilyesmi kiállítások.
Neten rákeresve úgy látom,hogy inkább ipari célra használják.
4/4 A kérdező kommentje:
hmm éértem! pedig elgondolkodtam milyen jó lenne ha lehetne pl mikor digitális könyvet olvasok akkor olyan legyen mint egy ebook hogy csak ujjal tekerni az oldalakat. na de mindegy
2014. febr. 23. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!