A Q6600 proci (3GHz) és egy gigabyte GTX650ti jó pátosítás 8gb ram-al, manapság?
"ha nincs meg a minimum 30 fps képkocka szám akkor nem mondhatod rá hogy viszi maxon"
Mintha nem arra utaltam volna...
(ha továbbra is üzenni akarsz, szerintem írj privátba, ne szennyezzük a kérdést ezzel)
34%-os, 30fps alatt miért nem mondhatjuk hogy nem viszi a játékot a kártya? Kérlek, magyarázd már meg hogyha ennyire okos vagy! Én egy GT630-al (DDR3, 2GB) játszottam éppen ma NFS Rivalst, és 1024x768-ba 27fps-t tudott, pedig egy 2 magos Pentium E5400 processzorom van, és 4gb DDR2 ramom. Akkor most az én gépem sem vitte a Rivalst, mert nem volt meg a 30fps? Amúgy meg akkora marhaságokat hordtok itt össze... A DirectX11-nek mi köze van a Max grafikához FC3-ba? Láttam már embert, akkor DX9-be játszott High-Ultra beállítással 40-45fpssel.
59%-os, egy GT220 hogy vinné azt a játékot? Egy HD7770 ott hagyja azt a vackot, pedig még azzal sem játszol Maxon FC3-at... Ha 800x600-ba futtatod a játékot, esetleg, vagy valami egérmozis monitoron, aminek a felbontása 100x50-es.. Csak nézd meg, mennyi különbség van egy GT220 és egy HD7770 között; [link] . És ha egy HD7770-el sem játszol FHD-be ultrán FC3-at, akkor egy GT220-al szerinted? Örülhetsz, hogy az a kártya elviszi a Counter-Strike 1.6-ot, esetleg a Sourcet, vagy valami internetes flash játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!