Milyen konfigurációt (részletek lent)?
Célok: internet, programozás, HD filmnézés, ritkán játék(utolsó sorban, kompromisszumokkal), még ritkábban kisebb videók vágása(szintén kompromisszumokkal), meg egyéb, általános dolgok.
Amire gondoltam:
Alaplap: Asus H81M-A
Processzor: Core i3 4340
HDD: Seagate 1TB SATA3 32MB ST1000DM003
RAM: Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CMV4GX3M1A1600C11
ODD: nem gondoltam konkrétra, nem lényeges a konkrét típusa
Elsősorban az a kérdésem, hogy eddig ez jó-e így?
Az IGP-vel futna valamennyire a GTA4, vagy ahhoz már mindenképpen kellene külön videokártya?
Ha később esetleg bővíteni szeretném videokártyával, akkor milyennel érdemes? (ATI és nvidia alternatíva is érdekel, bár elsősorban az nvidia)
Milyen tápot ajánlotok hozzá? Gondolom, az olcsóbb, ház+tápegység egyben megoldás nem a legjobb ötlet.
Köszönöm szépen!
Köszönöm a választ. Inkább az Intelnél maradnék, mint írtam, nem olyan fontos cél a játék. Bár gondolom, rendes videokártyával vinné valamennyire.
Ami még közben eszembe jutott, hogy érdemes-e inkább i5-öt venni? Mennyire érződne általános használat mellett a különbség?(ez alatt azt értem, hogy nem játék esetén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!