Milyen konfigurációt rakassak össze háromdimenziós modellezésre?
Azért kérdem mert én nem értek hozzá.
Most fogok elkezdeni tanulni de nem akarok olyan gépet amin nem futna a program.
Itt van a leírás róla de nem nagyon értem:
System Requirements for 64-bit Autodesk Mudbox 2014
Windows® 8 Professional edition, Windows® 7 Professional edition, Apple® Mac OS® X 10.7.x or 10.8.x, Red Hat® Enterprise Linux® 6.2 W S, or Fedora™ 14 Linux operating system
64-bit Intel® or AMD multicore processor
4 GB RAM (8 GB recommended)
1 GB free hard drive space for installation
Certified hardware-accelerated graphics card (refer to the Recommended Hardware wizard)
Ethernet adapter or wireless Internet card
Microsoft® Internet Explorer®, Apple® Safari®, or Mozilla Firefox® web browser
3-button mouse
Azt szeretném ha nem a minimum rendszer követelmény szerint hanem a recomended......
De így is a lehető legolcsóbbat mert csóró vagyok.
Tehát amin tökéletesen elfut mégis próbáljatok spórolni.
Tudom ez nem könnyű feladat de én nem tudok összeállítani magamnak én nem értek ehhez annyira. :(
maximum ennyit tudok rá költeni:
154 649.43ft
százötven négyezer hatszáz negyvenkilenc forint max.
Köszike. :)
pcx.hu
Fenébe rossz kategóriába tettem a kérdést.
Átrakná valaki pls.
Bocsi.
Szia!
Egy hosszabb lélegzetvételű választ írtam, de sajnos a rendszer "lenyelte", újraírni pedig perpillanat nincs időm, mert dolgoznom kell.
Rossz hírrel kell azonban szolgálnom, ugyanis az igényeidnek megfelelő konfigurációt megközelítőleg 200-220 ezer forintból tudod összerakni (sajnos a 3D modellezés költésges móka, mert erős doboz kell hozzá).
Ami az általad megadott összegből kijön, abban vagy nincs benne a monitor ára, vagy nem éri el még a minimum követelményeket sem.
Minimum szükséges: (CPU+hűtő, Alaplap, Memória, HDD, Ház, Táp, VGA, Hangkártya - ha nincs integrált, Ethernet - ha nincs integrált, Billentyűzet, Egér, Monitor, DVD RW, Hangszóró és nem kizárt, hogy nem hagytam ki semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!