Megéri még am3+os konfigurációt építeni?
Figyelt kérdés
Azért jött ez a kérdés mert hát most jönnek az új FM2+ processzorok és azt olvasgattam hogy már nem annyira éri meg am3+ lapot-processzort venni. 1-2 hónap és gépet fogok vásárolni és most eléggé zavarban vagyok.2014. febr. 14. 15:02
1/6 dromedarbalu válasza:
Már vannak FM2+ procik.
Nem éri meg mert nagyon régi foglalat már.
Egy modernebb megoldást kellene keresni helyette.
De az a baj hogy a "8magos" procik csak AM3+ ba elérhetők még.
Ez nemsokára változik szerintem. Ha ilyen "8magos" proci kell akkor vagy ez vagy vársz még egy kicsit.
Ha elég a 4 magos akkor FM2/FM2+
2/6 anonim válasza:
Nos az AMD oldalon eléggé patt helyzet alakult, mivel az AM3+ halott platform, az FM2+ új viszont annyira gyenge processzorokat fejlesztettek, hogy a buldózerek feléjük kerekedtek.
3/6 anonim válasza:
Az AMD legerősebb processzorai mind AM3, vagy AM+ foglalatba illenek.
Mindenki okoskodik, hogy így FM2+, meg úgy FM2+, de még maga az AMD sem közölt semmi konkrét dolgot.
4/6 anonim válasza:
* AM3+ foglalatba illenek. Bocs.
5/6 anonim válasza:
simán vegyél am3+ os procit tényleg halott a platform de kit érdekel amikor egy 8320 bármit bármilyen egy kártyás rendszert kihajt még jódarabig az fm2+ egyenlőre harmat gyenge
6/6 anonim válasza:
# 3 nem okoskodik senki. Az AMD azért nem közöl semmit az új FM2+ processzorokről mert nincs mit közölnie. Ez van ezt tudják villantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!