Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP Pavilion D6-3034ca notebook...

HP Pavilion D6-3034ca notebook újraindul, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nagyjából 3-3 és fél éves HP Pavilion D6-3034ca notebook-om. A gond az vele, hogy időnként gondol egyet és magától újraindul minden jel nélkül. Nem ír se kékhalált, sem egyebet, csak újraindul. Ilyenkor a windows bootolása előtt bejön a kép, hogy csökkentett módba indítom-e vagy normálisan, de ezen felül a rendszer nem hisztizik... Teljesen rendszertelenül indul újra. Néha akkor amikor a windows betölt, máskor 10 órát is megy gond nélkül. Van, hogy komolyabb teljesítményt igénylő programnál, van hogy semmi sem fut rajta csak a windows... Már próbáltam kivenni 1-1 memóriát, új windowst kapott, de eddig egyik sem segített... A CPU 50-60 fok között működik terheléstől függően, a winchester 50 foknál...

Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a nyígja? Vagy hogy hogyan jöhetnék rá?

2014. febr. 20. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:

újratelepítés

esetleg ha nemzúg a ventije túlmelegedés miatt letilt

2014. febr. 22. 00:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de mint írtam is: Mindkettőn túlvagyok...
2014. febr. 22. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
másik telepítő lemezről próbáld akkor
2014. febr. 22. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtörtént, elsőre Win8 volt rajta, most Win7, kétlem hogy mindkettő rossz lenne, mert már használtam a Win7-et...
2014. febr. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!