Lehet még ezt a laptopot kapni valahol Magyarországon?
2013. okt. 26. 22:37
1/6 anonim válasza:
Háát ha megrendeled valakitől talán behoznak.
2/6 A kérdező kommentje:
Kitől,honnan lehet még rendelni ???
(Sajnos nem vagyok jártas az ilyen dolgokban...)
2013. okt. 27. 08:28
3/6 Windforce válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Régen a computerimperium-nál is lehetett kapni Intel Core i7-tel és az ára: 209 ezer volt .
Valahol van még elárhető áron mivel ez i7-tel itt ahol mutatta a 2. válaszoló ott kicsit drága ! :(
2013. okt. 27. 13:02
5/6 Windforce válasza:
A Computerimpremium-ról Soha ne rendelj gépet se laptopot semmit.Én is régebben rendeletem 220-ért egy gépet és azt írták,hogy minden egyezik stb...Ugye én okos nem jártam utának és megrendeltem a gépet.Megkaptam és mikor össze akartam szerelni nem egyeztek a komponensek és ott áltam mindenestül és őket nem érdekelte,hogy .....Azóta Iponról,pcx-ről szoktam rendelni. További szép napot :D
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az mindegy ,hogy honnan rendelném csak max 210 ezres ár és az i7 modell legyen... :)
2013. okt. 28. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!