Battlefield 4-nél vagy bármilyen nagy teljesítményű játéknál számít hogy milyen processzor van benne? Többi lent!
Oké ez eddig rendben is van. nade a jövőre nem gondol senki?
Ugyan ez a helyzet amikor ajánlgatják világnak az FM2 és társait. aztán mikor fejlesztésre kerülne a sor a felhasználók csak vakarják a fejüket hogy hát milyen procit vegyek? hogyan fejlesszem a gépem? meg hasonlók Tehát ezt elhiszem hogy a jelenlegi játékok csak úgy szakítanak az általad említett CPU-n de szerintem ha már egy gépet ajánl az ember akkor nem csak a Battlefield 4 kéne hogy szempont legyen.
Mert ugyebár a Nextgen konzolok kezdetén vagyunk és nekem az a véleményem hogy hamarosan véget ér a Quad és dual CPU-k korszaka. Remélem nem ígylesz de 2 bivalyerős konzol várja a legújabb játékokat 8 magos CPU-val szerintem oda már kevés lesz az I3. Amúgy itt a Watch Dogs hivatalos gépigénye: [link]
Mondja ezt egy AMD b*zi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!