Battlefield 4-nél vagy bármilyen nagy teljesítményű játéknál számít hogy milyen processzor van benne? Többi lent!
Srácok, számoljatok már utána! Miért jönnél ki olcsóbban az AMD-vel, főleg ha Battlefield 4-re kell?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Ez kissé merész kijelentés: Veszel egy MSI B85M-P33+Core i3-4340 párost, ami még az FX 8350-nél is jobb játékok alatt
Játékra teljesen mindegy mit veszel. amelyikre van pénzed.
túl nagy külömbséget nem fogsz tapasztalni.
Ha megtudod venni az I5-öt akkor persze vedd azt.
én egy 10-essel olcsóbban vettem a 8350 CPU-mat. de ízlés kérdése nekem tökéletesen megfelel ez is.
munkára (renderelés,tömörítés, videóvágás, videókódolás) jobb az i5, de itt a játék volt a kérdés, amikor fullHD-ban játszol semmi különbség nem lesz szinte a két proci között...
Oké elég meggyőző így a tesztet elnézve. 2 magos jól gondolom?
A kérdés az hogy a 2 mag meddig elég.
Tehát lehet hogy most jó vételnek tűnik de kidudja hogy meddig.
Nem kötekedni szeretnék ezt a tesztet most láttam először. de valahogy elég hihetetlennek tűnik.
kunrichard, ha linkeltél Oliverda tesztjéből, akkor ezt biztos hitelesnek tartod. Itt a kisöccse, a Core i3 4330 3.5GHz játékok alatt több fps-t hoz, még kis felbontáson is mint az FX 6300-as. Az AMD FX-8350-et nem is merték berakni tesztre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!