Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet tenni az alábbi...

Dinaaaa kérdése:

Mit lehet tenni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

az Asus laptopom nincs egy éves sem,és már kettőnél többször volt szervízbe.talán második alkalommal kiír fekete alapon fehér betűkkel egy teljes oldalnyi angol szöveget.ilyet hogy:

reboot and select proper boot device

or insert boot media in selected boot device and press a key.

tökéletesen tudom mit jelent,de teljesen belefáradtam a folytonos szervízbe járás miatt.ha esetleg egyedül is meg tudnám oldani annak örülnék a legjobban.

sürgős válaszra lenne szükségem.

tudom,hogy a net tele van ilyen kérdésekkel,és előre bocsánat ha valaki ezredszerre olvas el hasonló jellegű kérdést.

a segítőknek előre is köszönöm.

2014. febr. 17. 17:27
 1/5 noname1994 ***** válasza:
elsőre érdemes lenne megnézni a hdd-t, lehet, hogy maga a hdd rossz, de lehet, hogy a kábel illetve érintkezési hiba van, de szerintem nagy eséllyel a vinyó a probléma okozója.
2014. febr. 17. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
és ezt egy laptopnál hogy lehet megtalálni?
2014. febr. 17. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Vidd el egy másik szervízbe, és cseréltesd ki a HDD-t.
2014. febr. 17. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben,értettem.
2014. febr. 17. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
(lehet felhasználói hiba, találkoztam már hasonló szöveggel Win7 -nál, mikor az user ügyesen törölt rendszer fájlokból, mert helyet akart csinálni a gépen...)
2014. febr. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!