Pci express 2. 0 foglalat lassab mint a pcie x16?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 17:24
11/15 A kérdező kommentje:
ez nem biostol**
2014. febr. 18. 15:25
12/15 anti paladin válasza:
Változó, van ahol biosban állítható de megnézve a gigabyte honlapját, ők is azt mondják, hogy a jobb teljesítmény érdekében a gyorsabb slotba érdemes rakni a kártyát. Vagyis jó eséllyel nem állítható.
Viszont ha neked lennék, rászánnék egy kis időt és letesztelném mindkét slotban. Gyengébb kártyáknál lehet olyan elenyésző a különbség amit észre sem veszel.
13/15 A kérdező kommentje:
erőskártyáknál sincs nagy teljesítmény néztem egy gtx 770 x4 ben x8 hoz képest 3 fps volt
2014. febr. 19. 14:13
14/15 anonim válasza:
Hány fokot nyomott a procidon a kártya? És milyen típusú? Igazából annyit nem melegíthet a CPU-n egy VGA, hogy át kelljen pakolni. Szerintem mindenképpen maradj a 16-szoros slot-nál. A számítógépház oldalát meg dobd ki a kukába, az melegít a legtöbbet.
15/15 A kérdező kommentje:
nem néztem hány fokot melegít de amúgy msi tf 2 gtx 480 karim van kb 72 fokra megy max terhelésnél a vga
2014. febr. 19. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!