Milyen nyomtatót vegyek? Többi lent
Ezek homlokegyenest ellenkező kívánalmak. Ennyi erővel mondhatod azt is: "Tudjon mindent!"
Ilyen gép nincs. Vegyél többet!
Persze tutira lesz, aki majd el akar adni neked valamit, ami mindezt tudja. Az is lehet, hogy tudni is fogja. Csak mindet valamilyen kompromisszummal. Kevés feltétel között még létezhet elegendően jó kompromisszum, de ennyi és ennyire ellentmondó feltétel között már nem. Még akkor sem, ha az illető nyomtató nagyon drága. Több olcsóbbal esetleg jobban jársz, leszámítva, hogy több helyet fog foglalni.
Én nem haragszom. Én értek hozzá. :D :D :D
Ezért is mondtam, hogy van olyan gép, ami "tudja". Csak nem tudja igazán. Annyira biztosan nem, amennyire nekem kell. :P
Üzleti célra egy gyors lézer kell, de annak a színes nyomata nem megfelelő jó minőségű fotónyomtatásra. (Ha egyáltalán színes.) A buborékosak lassúak és drágák az üzleti célra. Ezek a tények. Aki mást mond, annak vagy nem túl magasak az igényei az enyémhez képest, vagy el akar adni valamit. :D
Én használok ezt is meg azt is, s próbáltam még a LED technológiásat is. Irodában FF lézerem van, otthon meg egy Canon BJet. De a szomszéd szobában van színes lézer is, eszembe nem jutna tőle elvárni, hogy szépen nyomtasson fotópapírra! Ez van. Tapasztalat. Ha majd tudsz konkrét típust, megnézem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!