Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen nyomtatót vegyek?...

Milyen nyomtatót vegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Üzleti célra használnám, esküvői meghívókat, ültetőkártyákat stb. nyomtatására használnám. Szempont, hogy gyors legyen, viszont jó minőségű, sok féle papírra nyomtatnék. Fotókat is szeretnék nyomtatni vele.
2009. dec. 9. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek homlokegyenest ellenkező kívánalmak. Ennyi erővel mondhatod azt is: "Tudjon mindent!"

Ilyen gép nincs. Vegyél többet!

Persze tutira lesz, aki majd el akar adni neked valamit, ami mindezt tudja. Az is lehet, hogy tudni is fogja. Csak mindet valamilyen kompromisszummal. Kevés feltétel között még létezhet elegendően jó kompromisszum, de ennyi és ennyire ellentmondó feltétel között már nem. Még akkor sem, ha az illető nyomtató nagyon drága. Több olcsóbbal esetleg jobban jársz, leszámítva, hogy több helyet fog foglalni.

2009. dec. 9. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
De igen van ilyen gép, csak sajnos nem tudok neveket:)) ne hari. Azt is nézd meg majd h legyen olcsó majd a festék vagy por. Mert vannak olcsó gépek amibe nagyon drága a töltés.
2009. dec. 9. 13:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek: természetesen kompromisszumokra hajlandó lennék, a gyorsaságot például úgy értettem, hogy ne kelljen egy A4-es papír kinyomtatásához fél percet várnom...igazából a lényeg a jó minőség, és hogy mindenféle fajta papírra tudjak nyomtatni de lehetőleg ne kelljen egy percet várnom egy oldalra, mivel "nagyüzemben" használnám, tehát egymás után akár 100-150 db papírt is nyomtatnék...így gondoltam
2009. dec. 9. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem haragszom. Én értek hozzá. :D :D :D

Ezért is mondtam, hogy van olyan gép, ami "tudja". Csak nem tudja igazán. Annyira biztosan nem, amennyire nekem kell. :P

Üzleti célra egy gyors lézer kell, de annak a színes nyomata nem megfelelő jó minőségű fotónyomtatásra. (Ha egyáltalán színes.) A buborékosak lassúak és drágák az üzleti célra. Ezek a tények. Aki mást mond, annak vagy nem túl magasak az igényei az enyémhez képest, vagy el akar adni valamit. :D

Én használok ezt is meg azt is, s próbáltam még a LED technológiásat is. Irodában FF lézerem van, otthon meg egy Canon BJet. De a szomszéd szobában van színes lézer is, eszembe nem jutna tőle elvárni, hogy szépen nyomtasson fotópapírra! Ez van. Tapasztalat. Ha majd tudsz konkrét típust, megnézem. :)

2009. dec. 9. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
a fotó nyomtató legyen mindenképpen, külön álló egység, (pl. Canon PIXMA iP8000-es sorozat), a többit egy jó multifunkciós, Lézer Minoltával esetleg Canon LaserBase MF.... sorozatával, megtudod oldani.
2009. dec. 9. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az utolsónak, végre valami használható válasz :-)
2009. dec. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!