Milyen lézeres nyomtatót vegyek max 35-ért?
Figyelt kérdés
Lehessen vele fénymásolni is. Többnyire csak dokumentumok nyomtatására kellene itthoni használatra.Szóval elsősorban a gazdaságosság a lényeg illetve az élettartam. Néztem már sokat de nem nagyon értek ezekhez.2011. szept. 4. 21:15
1/3 anonim válasza:
TESCO HP-deskjet f széria, tud fénymásolni, scannelni, nyomtatni. És még egy dolog: nem lézeres, az már vagy 10 éve elavult, tintasugaras van már.
Összesen max 15.000Ft
2/3 A kérdező kommentje:
A lézeres tudtommal nem elavult. Amúgy mit csináljak ha pl 3-4 hétig nem kell nyomtatnom de utána meg vagy 200 oldalt.
2 tintasugaras nyomtatóba száradt bele a patron arról nm is beszélve hogy ha a tintagyűjtőtartály megtelik akkor dobhatom ki a nyomtatót mert ha ki is tisztítom akkor sem enged nyomtatni.Szak szervizben mondták.Tudom 1-2 hetente nyomtatni kell a tintasugarassal de a lézeressel nem kell és olcsóbb a lap/ár aránya csak nem tudom ebben a kategóriában melyiknek a legkedvezőbb...
2011. szept. 6. 16:00
3/3 anonim válasza:
a régi nyomtatók talán de az újak nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!