Melyik procit válasszam?
Figyelt kérdés
FX 8320 38.024 FT vagy FX 8350 47.084 FT. Érveket kérek, miért nem éri meg és MIÉRT éri meg?2014. febr. 14. 22:53
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Huh hát ez nekem már egy kicsit bonyolult hogy 4+1 fázisú meg stb O.o
De valószínűleg az FX8320-at fogok venni... Az a config amit tervezek még 3 évig keserűen szerintem kihúzza és addig összeszedek egy kis pénzt jobb gépre. ;)
Most akkor a FX8320-at ebbe a lapba 4Ghz-ig tudnám húzni?
2014. febr. 15. 17:14
22/24 anonim válasza:
amugy mien grafikus kártyád van?menyi ramod?szerintem alapbol az fx széria kicsit selejt és azt amd felhasználoként mondom a nagy buldozer inkáb kislapát :D
23/24 A kérdező kommentje:
Ez egy most készülő gép lenne, egy am3+ os alaplapom van eddig és biztosan amd-t akrok venni... legalább megtapasztalom... majd 3-4 év múlva talán váltok Intel-re
2014. febr. 16. 20:36
24/24 anonim válasza:
amúgy vishera valamivel már jobban húzható egy 20 ezres lapban mint a buldozer nem mondom sokkal de azért talán menne 4.2-4.3 ghzt nekem a kényes fx 8150 4ghz-ig megy stabilan de mint említettem ez kényesebb olcsóbb lapokban mint a vishera :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!