Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy gamer gép összeállítása...

Egy gamer gép összeállítása 140. 000 Ft-ból?

Figyelt kérdés

Nos, a cím mindent elárul. Egy olyan gépet szeretnék, ami nagyjából minden játékot elvisz max grafikán. Azt hallottam, hogy ha magam állítom össze, akkor jóval olcsóbb.

A keret 140 ezer Ft, és tudom, hogy nagyok az elvárásaim, de ennél több pénzem nem lesz egy ideig, és most kéne egy gép. Szóval nagyon megköszönném, ha összraknátok a lehető legjobb gépet nekem. Eddig csak egy laptopom volt, szóval alkatrészeket nem igazán tudok átvinni az új gépbe.

2014. febr. 14. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:

sosem értem meg hogyha valaki jobb gamer pc-t akar venni kevesebb pénzből ak miértnem használtan veszi...

a legjobb ár/érték ottvan (már ha tudod is h mitveszel)

konfigot nem írok mert utánam ugyis fognak vagy 10-en 10 félét írni tehát valogathatsz is...

2014. febr. 14. 20:01
 2/6 SoulEater7797 ***** válasza:
Reggel írok, ha addig valaki nem szán meg eggyel.
2014. febr. 14. 22:39
 3/6 SoulEater7797 ***** válasza:

[link]

Tessék, itt egy.

Nem muszáj kérned összeszerelést, így legalább ezt is megtanulod, hogy kell.

De azt a 4000Ft-ot még szorítsd bele, mert igazán megéri.

Vagy ne kérj összeszerelést, és válassz csak 500GB-s HDD-t.

2014. febr. 15. 11:20
 4/6 Dave K. válasza:
Monitor,ház,billentyűzet,egér,egérpad,fejhallgTó kell vagy csak sima alapgép?
2014. febr. 16. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Egér, billentyűzet, monitor és fejhallgató van, úgyhogy a fentebb felsoroltak közül csak a ház kéne. (Meg persze bele a konfig :))
2014. febr. 19. 20:06
 6/6 SoulEater7797 ***** válasza:

Ott van, amit küldtem.

ipon.hu-ról van.

2014. febr. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!