Hogyan lehetne kideríteni, hogy mi okozta az új merevlemezemen a szektorhibákat?
Ezzel megtudod nézni a smart statust.
"Helló, bocsi, hogy zavarlak, csak ahogy láttam te értesz ehhez a merevlemezes dologhoz. Remélem, hogy nem gond ha leírom. Az a helyzet, hogy alig 2 hónapja vettem egy új merevlemezt, a Hard Disk Sentinel 28 napot ír ki működési időnek, és nagyon zavaró, hogy már most ír 5 hibás szektorról, a kondíciónak meg 93%-ot ír. Először 100 utána 99 majd 97 utána 92, újrarakás után 93% lett. Én is a tápra gyanakszok mert szar 400W-os HKC tápom van, amit minél hamarabb le kellene váltanom. Szerinted visszavihetem, hogy cseréljék vagy javítsák ki garanciálisan? Valahol valaki azt írta, hogy nézzem a SMART-ot, mert ott naplózza, hogy mi lehet a hiba, de nem igazán értem, küldök egy képet ha nem gond, köszi előre is! :)"
Ne privátba! Más is ért a HDD-khez, több szem többet lát!
A HKC-t cseréld le mindnél hamarabb! A lemezt vidd vissza és ha szerencséd van akkor cserélik. De az újat már véletlenül se a HKC-vel hajtsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!