Milyen elvetemült ember veszi meg a GeForce GT630 és társai videókártyákat játékra?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 15:16
11/20 anonim válasza:
mit dőlnek be? a gt630 azon áron megfelelő kb, nem értem mi ezzel a problémád, igen azt megértem hogy az zavar ha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy a 10 ezer ft alatti kártya viszi-e pl a bf4-et vagy hogy mért nem viszi stb...de igazából most így konkréten nem értem mi a gond a gt 630-al , másrészt azt mondod te mindig sokat olvasol előtte akkor te mit vennél helyette azon az áron?Persze újonnan :)
12/20 A kérdező kommentje:
Nem újonnan venném! De használtan még garanciával, egy HD7750, vagy egy HD7770-et. :D Amúgy igen, ebben igazad van újonnan valóban nem lehet mást venni. És valóban az irritáló kérdések verték ki nálam a biztosítékot.
2014. febr. 14. 15:42
13/20 anonim válasza:
A maga idejében nagyon jó kártya volt. Annak idején a 3870-em mindent elvitt, de ma már a szekrényben porosodik. A battlefield 3 már megakasztotta.
14/20 anonim válasza:
hát használtan más a dolog persze, csak sokan nem vesznek használtan , de abba van igazad igen ,hogy használtan már a téma:), ám engem is letud fárasztani a sok olyan kérdés amit írtam meg ugye te is, dehát szerintem egyik sincs több 14 évesnél..na meg a sok kisgyerek akik felakarnak törni a youtube-ozással :D........... meg sok videós alá irogatnak mindig a kb 10 évesek , a sok hülye kérdéseikkel nagyon kitudnak akasztani már :D..
15/20 anonim válasza:
Szamhaboru megy.
8gigas vga 15k ert hat a hulyenek is megeriiiiXD
32gigas ram
8magos 4gigaherces proci ami semmit sem tud de mind1 mert 8 magos 4gigahercesXD
Ezek mennek,az ijeneket enis nagyon utalom
Emlekszem mikor kijott a gt620 talan 8giga vgavalXD
17/20 anonim válasza:
Volt 8'gigas is' valamelyikbol vagy a gt610 vagy 620 vagy 630 bol nem tudom mar
18/20 A kérdező kommentje:
Igen parasztvakítás a köbön!
2014. febr. 14. 18:06
19/20 anonim válasza:
Nem tudom miért veszik, amikor annyiből már sokkal gyorsabb kártyát lehet venni, pl hd 6670, a gf 640 pedig sosem volt jó kártya, gyorsabb nála a hd 5670 és 6670 ugyanannyiért
20/20 anonim válasza:
Marketing Marketing es Marketing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!