Battlefield 4 single miért fps dropol? Konfig fx 8150 2x2 gb ram gtx 580
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 16:38
1/4 pegazus900 válasza:
Állandóan vagy mondjuk egy 30 perc játék után mert akkor lehet túl meleeés okozhatja.
Ha meg egyfojtában akad akkor a be állításokat vedd kicsit lejjebb ajánlom pl az anti-alaising-ot az árnyákokat a tükröződéseket és efekteket.
Ha pedig enm szeretnéd hogy rosszabb legyen a grafika én minimum plusz 2-4 giga ramot vennék még a gépbe.
2/4 A kérdező kommentje:
hát váltakozó random le esik .a vga -t szerintem nem kell bemutatni még most elég jó szinten van . az azért agasztó hogy egy rohadt single játék alatt sem elég már a 4 gb ram mett ha még multi lenne
2014. febr. 13. 23:14
3/4 pegazus900 válasza:
Hát figyu attól is függ milyen OP rendszered van.
Lehet hogy túl sok program fut a háttérben az meg megeszi a processzort, ram memóriát nekem is 4 gb ram van de most fogok gépet újjítani így 16gb veszek bele.
Ha nekem nem lesz jó vele, megírom.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi . nem fut sok program kevés a memória használat mert semmi feleslegest nem használok a gépen ami enné illetve 64 bittes rendszert használok win 8.1 pro rendszeren gyorsult a procim azt észre vettem 3dmark11-ben hozott +300 pontot perfomance módban a win 7 pro x6 hez képest . az is meg lehet hogy a játék addig nem eszik bizonyos memóriánál többet amig nem érzékeli hogy több is van benn mert eddig 2.7-2.8 gb volt a max memória használat amit ki mértem
2014. febr. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!