ZotyaPappa kérdése:
Eltűnt a DVD-RAM meghajtóm! Hogyan varázsolom vissza?
Figyelt kérdés
Ott kezdődött az egész, hogy telepíteni akartam az Alcohol 120% programot, és sikeresen eltüntette a fent említett meghajtót. Az írom IDE csatlakozású. Próbáltam újra jumperelni, az eszközkezelőből eltávolítani, majd újratenni. Egyik sem sikerült. Ott van az eszközkezelőben egy nagy sárga felkiáltójel kíséretében. A gépemen Windows 8.1 Professional van. Segítőkész válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm!2014. febr. 13. 23:43
1/6 anonim válasza:
Próbáltam újra jumperelni, az eszközkezelőből
jumperelni
ha megmondod mi a jumperelni segitek
2/6 levis56 válasza:
Kattints a jobb gombbal az eszközkezelőben a meghajtóra,ott nézd meg a tulajdonságok menüt vagy az illesztő frissítést indítsd el,esetleg mechanikus hiba is lehet ha nem érzékeli a gép a meghajtót.
4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Mint ahogy írtam az íróm IDE csatlakozású és azokban van egy úgynevezett Jumper nevű alkatrész ami nagyon kicsi. Azzal lehet Master, illetve Slave állásba kapcsolni az adott eszközt.
Második válaszoló! Ezzel már mind próbálkoztam, de nem jött össze! Mechanikai hibája nincs!
2014. febr. 14. 10:03
5/6 anonim válasza:
telepíteni akartam az Alcohol 120% programot
csinált egy virtuális meghajtót uninstalláld a progit és jó lesz..
6/6 anonim válasza:
ja jumperelni fizikai meghajtokat kell
A virtuális meghajtoknak semmi SEMMI kőze a fizikaihhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!