Miért kapcsol ki néha az új számítógépem?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer fordult elő hogy kikapcsolt a gépem. Először is csak simán netezgettem, és nem érzékel sem az egér sem a billentyűzet (mindkettő USB), de a monitor működik. Ki akartam kapcsolni a gépemet de nem kapcsolt ki, szóval tápkapcs off. Aztán mégegyszer történt ilyen, már tudtam hogy a tápkapcsoló oldja meg ezt, azután újra működik. Mind a két esetben kikapcsoláskor/bekapcsoláskor sípolt a gépem. Aztán elindult. Valaki tud valamit?2014. febr. 12. 21:25
2/13 anonim válasza:
Ha sípol akkor lehet, hogy RAM hiba, de én inkább a tápegységre gyanakodnék.
3/13 A kérdező kommentje:
Ja először csak hirtelen a semmitől elment az egér, másodszor épp hogy hozzáért egy USB (aminek a vége micro usb, de az nem volt bedugva), ellszállt a bill + egér (meg még akármi usb ami be volt dugva pl.: controller), és ezután kikapcsolt a gép. Újrainditáskor a fekete képernyő fogad a "windows normál modú inditás" mizériával. Köszi a válaszokat. Ha kell spec. Akkor AMD A10 5800K, 4GB RAM, AsRock FM2A75M Pro4+
2014. febr. 12. 21:32
4/13 A kérdező kommentje:
Táp 550W
2014. febr. 12. 21:32
5/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a táp lenne az, az alaplapi USB-k szoktak elsszálni, de lehet hogy más is ami alaplap kivéve monitor.
2014. febr. 12. 21:37
6/13 anonim válasza:
Pontosan milyen táp? Mert lehet, hogy valami szutyok ami terhelés alatt magával rántja a többi cuccot :/
7/13 Kis Peter-IStvan válasza:
Eleg relytelyes hmm , lehet RAM , tap ,akar esetleg az usb chip vagy/es annak a drivere en update-elnem az alaplap usb driveret , kiprobalnak ps2 es egeret es billentyuzetet is , akar Bios update is szobajohet de csak ram es tapegyseg csekkolasa utan.
(Amugy az effele hibakat eleg nehez kiszurni , ha nincs potalkatresz)
8/13 anonim válasza:
Időközben megtudtam, milyen tápja van!
M-Tech 550w
9/13 bamboochatheone válasza:
Próbáltad már a BIOS reset-et? Először BIOS-on belül(Load default-vagy ilyesmi) ha ez nem segít akkor pedig áramtalanított gépnél elemkivétellel.
10/13 anonim válasza:
nekem is pont ilyen tápom volt. mostanában szállt el. nem egy jó márka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!