Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a RAM a...

Miért nem működik a RAM a laptopba?

Figyelt kérdés
RAM csere után nem működik a laptopom. Van egy Acer aspire v3- 571G laptopom, amibe 4 GB RAM van, de bővíteni akartam. Akartam bele venni még 2 Gb RAM-ot, csak nem tudtam, hogy ddr hanyas kell bele. Szétszedtem kiszedtem a 4 gB-os RAM-ot, hogy a neten rákeressek, ami meg is történt, de amikor visszaraktam a RAM-ot a gép már nem csinált semmit. (bekapcs gomb világít, képernyő fekete) A RAM-ot többször is megmozgattam, és a másik slotba is beleraktam. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 10. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem használt fogkefével takarítsad meg a slotot
2014. febr. 10. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy bekapcsolom se kép, se hang, szóval a BIOS-ig sem jut el és a memóriatesztet sem végzi el, (ami ha nem jó akkor sípolással kéne jelezzen).
2014. febr. 10. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ram nélkül sipol?
2014. febr. 10. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg a BIOS mindent tesztel. És képpel, vagy hanggal jelzi a problémát.
2014. febr. 10. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Elvileg a BIOS mindent tesztel. És képpel, vagy hanggal jelzi a problémát.

??????????

2014. febr. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!