Asus R9 270X 2GB DDR5 270X-DC2-2GD5 videokártya, mennyi GPU magja van?
Figyelt kérdés
A videokártya még csak tervben van, és szeretném tudni a magjai számát, mivel az egyik oldalon sem találtam meg hány magos, még PCX-en sem írták... Köszönöm előre is !2014. febr. 10. 14:35
1/4 anonim válasza:
1DB. A két gpu-s kártyák ma kb.230k felett vannak. Pl.: hd7990/GTX690
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem azt mondták, hogy ez a kártya a mai játékokat lazán elviszi megfelelő ram és CPU mellett. De Gépigény.hu-n a BF4-nek 3GB -os kártyát ír, míg nekem ez csak 2GB lesz, és hogyha megnézem, a videokártyát ki X-eli... Ez miért lehet ? Nem vinné el ?
2014. febr. 10. 14:44
3/4 anonim válasza:
dehogy nem vinné el, csak azok az oldalak statikus adatok alapján nézik (2gb, 3gb) és semmit sem érnek
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, már világos, meg is nyugodtam! :) Köszönöm szépen !
2014. febr. 10. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!