Janovsmano kérdése:
Hogyan lehet a pc hardvereket meg hekelni? A proci a ram nagyobb legyen mint most hol lehet azt át irni valaki segicsen kőnyőrgők
Figyelt kérdés
tudom hogy valahol van egy nagy agy aki tugya ezt
segics kérlek
2014. febr. 9. 23:47
1/15 anonim válasza:
Tölts le RAM-ot, neked találták ki:
Amúgy nem kell nagy agy ahhoz, hogy hekkeléssel nem fogsz hardvert növelni...
2/15 anonim válasza:
Ilyet nem lehet csinálni, de téged egy helyesírási kéziszótárral jól agyon lehetne verni.
3/15 anonim válasza:
procit tuningolni lehet, ahogy ramot is, de regenyt irhatnek, h meg tudd csinalni.
4/15 anonim válasza:
bemész a /cmd ben és beirod hogy format c: és nyomsz egy entert hátha megoldja de nem biztos
ha ez sem jön be vegyél a boltban hekkelt ramot procit
6/15 halalfalo válasza:
Nem akarlak megsérteni, de nagyon buta vagy! És valóban elkéne egy helyesírási szótár!
7/15 A kérdező kommentje:
okés jo hogy okosabbak vagytok de anyit elártem magamtol akár mijen hihetetlen hogy átirtam a proci nevét pl:q6600
rol i7 re xddd
2014. febr. 10. 20:00
8/15 anonim válasza:
XDXD.....najó viccet félretéve hol írtad át?paintben átfirkáltad?
9/15 A kérdező kommentje:
amugy látod konyitásotok sincs dolgokrol és lebasztok full értelem. mondom a lépéseket jo:futtatás\regedit\HKEY-LOCAL-MACHINE\DESCRIPTION\SYSTEM\CENTRALPROCCESOR\0\OT MÁR LÁTHATOD A PROCCESOR NEVÉT RÁ KAT ÉS NYUGISAN ÁTIRHATOD AMIRE AKAROD XDDD
2014. febr. 10. 20:36
10/15 anonim válasza:
Gratulálok. Igazi hekker vagy. De a procid ettől nem lett nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!