Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Manapság egy közép kategóriás...

Manapság egy közép kategóriás gamer gép mennyiből jön ki?

Figyelt kérdés

Én 100.000 és 150.000ft körül gondoltam a gépet, de ha ez egy kicsit kevés, akkor 130.000 - 180.000ft is még belefér. És ha a BF3 - BF4 elmegy rajta low - medium grafikán az már elég. 1600x900 asban szeretnék játszani, de monitor ötletem sincsen.. A gép 150.000ft alatt legyen ha lehet, mert nem ártana belekalkulálnom még egy monitort, egeret, billentyűzetet is! 180.000ft semmiképp nem akarok menni !!

Köszönöm előre is a válaszokat ! "Trollok legyenek szívesek kímélni !" :)

2014. febr. 9. 21:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
90%

Annyit még az fx-es procihoz hozzá tennék, hogy ilyen 1-2 ezerrel drágább de jobb egy asus m5a97 evo r2.0

evo r2.0, nem sima. Ez azért számít mert ennek más a cpu tápellátása ami annyit jelent, hogy ha egyszer oda jutsz (és fx cpu-ban sok van), hogy oc-zni kell a procit akkor jobb ha egy jó alaplap van alatta és tényleg kicsi árkülönbség van köztük.

2014. febr. 10. 00:56
 32/39 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Köszönök mindent, mindenkinek ment a "zöld pacsi" ! Nem hittem volna, hogy itt ennyire jó a közösség... Köszönöm szépen a válaszokat, baromi jó fejek vagytok ! :)
2014. febr. 10. 13:12
 33/39 anonim ***** válasza:

asus m5a97 evo r2.0 igen ez jól jöhet ha később fejleszteni akarod pl egy nagyobb fx.

A közösség nem mindig jó, főleg ha az intel amd fanok kezdenek vitázni :D

Én kimondom mert nem titok, hogy amd olcsóbb konfigokban a nyerő az intel meg a drágábbakban.

2014. febr. 10. 16:49
 34/39 A kérdező kommentje:

Akkor egy kicsit drágább alaplapot még belevágok, szerintem belefér!

Én mindig is AMD párti voltam! Nincs bajom az Intellel, csak az áraival. Az AMD pedig nekem mindig is jól szolgált, mindig is ajánlották, és az árai is kedvezőbbek a magyar pénztárcához. Nem tud mindenki 50.000 és 150.000ft között ( /fölött) venni Intelt, de az tény hogy az Intel gyorsabb, de árban NEM LEHET VELE VERSENYEZNI, ez az én véleményem!! :)

2014. febr. 10. 19:37
 35/39 anonim ***** válasza:

De játékhoz meg szerintem bőven elég az amd az intel főleg munkára való. Nekem is 7 éves XD a mostani gépem amd proci van benne és semmi bajom nem volt vele.

Ha tehetném 300k intel konfigot vennék de nem tehetem és marad a 160-80k konfig amd val.

2014. febr. 10. 19:41
 36/39 anonim ***** válasza:
19%

# 19 te jó barom vagy cseberből vödörbe kerülsz, ha az x4 955 procit lecseréled FX 6300-ra. Ilyen idiótának, mint te, ha kevés egy x4 955 egy gtx 480 mellett akkor neked még az FX 8350 is kevés lenne.

# 33 te szerencsétlen a többi AMD fannal, nem zavar, hogy egy halott platformot akartok rásózni erre a szerencsétlen kérdezőre,

# 35 ez egy tudatlan, ilyen nagy marhaságot még nem hallottam, „játékhoz meg szerintem bőven elég az amd az intel főleg munkára való” 166,594 Ft-ért olyan i5 haswell gépet lehet összerakni, hogy az AMD 5 év múlva sem éri be. Még hogy olcsóbb az áramzabáló AMD.

2014. febr. 13. 02:23
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
#36 szólt az intel fan...
2014. febr. 13. 06:16
 38/39 A kérdező kommentje:
Elsőnek is, nem vagyok szerencsétlen. Másodszor, tudom hogy az Intel jobb mint az AMD , de nekem nincs pénzem Intelre ! Van tapasztalatom az Intellel kapcsolatban, és inkább AMD mellett vagyok ! Az AMD megfog az áraival, ha több hőt termel ha nem, és ha rosszabb a teljesítménye ha nem ! AMD processzora van rengeteg ismerősömnek, mert ők is gamelnek, és a legtöbbnek FX 6300 van. Ő nekik a fogyasztása csakis nyáron nagy (de akkor sem panaszkodnak rá, mivel 5-10 wattal nagyobb csak akkor is!) , a proci teljesítményére egy rossz szavuk nincsen ! Ők megvannak vele elégedve, és az árát megérte, még ha kellett nekik venni másik hűtőt is ! Azt is mondták, hogy 6gb rammal , és egy jó GPU val nekik a processzor még 55% fölött nem dolgozott ! És én is játszottam már az ő gépükön, rettentően gyors !! Ennyi érv mellett én AMD -s vagyok, ha az Intel jobb akkor is... :)
2014. febr. 14. 15:09
 39/39 anonim ***** válasza:
56%
"# 36/38" 33 %-os az fx 6300 erősebb és modernebb mint a phenom x4 procik igaz erejét a jelen múltban lehet már kihasználni és majd még a jövöben de az ember előre halad nem vissza fele .
2014. febr. 14. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!