Ki foglalkozik BGA forrasztással?
Figyelt kérdés
levált a BGA az alaplapról és nem indul el a laptopom. Ki foglalkozik BGA forrasztással, aki nem valami horribilis összeget kér érte? kb 8-10 ezret vagyok hajlandó fizetni.2009. dec. 8. 05:18
1/5 A kérdező kommentje:
Senki?
2009. dec. 8. 14:27
2/5 anonim válasza:
BGA forrasztással minden olyan ember foglalkozik, ahol elektronikai elemeket, akár 1db ellenállást, vagy mármit be kell forrasztani valahová.
Vn olyan, hogy BGA operátor, ő csak azt forraszt be, javít, vagy ellenőriz. Általában, üzemekben, gyárakban. De láttam már pár fős kis cégnél is. De BGA forrasztói készségekkel kell rendelkeznie pl. az elektronikai műszerésznek is.
(Részt vettem BGA operátorok, elektronikai műszerészek, mobil, pc, stb. szervizesek képzésében.)
3/5 anonim válasza:
minőségellenőr voltam az IBM-nél, már nem foglalkozom ilyennel. Ha nem találsz senkit, esetlegsegítek. De nem tudom hol laksz. Én Bp. brypiere@gmail.com
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha valaki még tud segíteni valami hasonlóban az írjon :)
2009. dec. 13. 09:48
5/5 anonim válasza:
Küldj nekem emailt meg képet a problémáról ha tudsz, ha Pest megyei vagy lehet hogy meg tudom csinálni neked!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!