Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik cég foglalkozik meghalt...

Melyik cég foglalkozik meghalt merevlemezeken lévö adatok lementésével Budapesten?

Figyelt kérdés
Kolléganöm azt mondja, hogy vírusos lett a gépe és az egész meghalt nek. Az informatikus leszedett pár dokumentumot neki, de többet nem tudott. Hallottam egyszer olyanról, hogy vannak cßegek akik ilyennel foglalkoznak. ´Ha konkrét céget nem is tudtok mondani, akkor olyan info kellen, hogy hogyan keressek rá a neten.
2009. ápr. 1. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Pl "adatmentés".

A leghíresebb, Magyarországon talán legtapasztaltabb ilyen cég a Kürt Kft, de igen borsos áron dolgoznak.

A kérdés, hogy hogyan tette tönre a vírus s gépet? Ha végigtörölte/kódolta az egészet, akkor ők sem fognak tudni segíteni. Ez az adatmentés akkor működik tulajdonképpen, ha pl az elektronika ment rajta tönkre, esetleg az olvasó fej. Ilyet vírus nem tud csinálni, az inkább olyat tesz, hogy nem indul pla windows és újra kell telepíteni. Na azt nem szabad! Előbb le kell menteni róla a fontos adatokat, utána lehet újratelepíteni, mert a telepítéskor felülíródhat (és jó eséllyel felül is fog) a legtöbb, amúgy visszahozható adat. Ezt természetesen egy másik számítógépen kell megcsinálni, erre vannak akár házilag is használható, de némi hozzáértést igénylő programok (pl: GetDataBack).

2009. ápr. 1. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm

közben elkezdtem keresni, és találtam párat, ez a kürt cég nagyon drága, már eleve a bevizsgálásért is pénzt kér. De találtunk 2 másik céget akik egész jónak tünnek, na meglátjuk.

2009. ápr. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!