FX-8320 tuning ASUS M5A97 R2. 0 vagy ASUS M5A97 EVO R2. 0?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az EVO jobb tuningra de a simába meddig lehetne húzni a procit? Mondjuk 4Ghz? vagy nem értem akkor ez hogy van?2014. febr. 9. 19:05
1/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, de az asus m5a97 evo r2.0 jó/jobb nagyon.
2/8 anonim válasza:
Evoba akár 4.8ig is mehet ha olyan példányt fogsz ki ami kevés fesszel is megy nekem pl 4.4en megy 1.380on ez kb egy átlagod darab de van akinek ilyen 1.3on simán megy 4.5 4.6ot phn az fx topicba van jó pár darab.
3/8 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege annyi hogy én nem akarom a procimat az egekbe húzni konkrétan 4ghz-ben gondolkodtam nem tovább hogy arra is kell evo vagy jó a sima?
2014. febr. 9. 19:53
4/8 anonim válasza:
Igen mindenképpen jobb választás, a ASUS M5A97 EVO R2. 0 lap még 4ghz tuning alatt is.
5/8 A kérdező kommentje:
de ha csak a simát venném azzal mi lenne más?
2014. febr. 9. 21:12
6/8 anonim válasza:
A PH olvasni (többen is panaszkodtak), hogy az FX-ek a 6 fázisú és alatta való alaplapok, nem teljesen stabilak. A 8 fázisú és felette már nincsen stabilitási problémák, tuning alatt. Hangsúlyoznám, hogy ez a tuningra érvényes.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor most szépen megvárjuk amíg akcejós lesz és vesszük az evo-t :DD
2014. febr. 9. 21:33
8/8 rfactor válasza:
Csatlakoznék a kérdéshez . Nekem már meg van az M5A97 R2.0 lap , és a fx8320 tervezem bele ültetni amit magam is 4 Ghz-en használnék . De ha alapnak ez sokk akkor lehet jobb választás lenne a fx6300 szintén 4Ghz-en hajtva ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!