Domestos01 kérdése:
Nvidia kártyák közül melyik lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Egy kicsit szűkíteném a dolgot azzal hogy ne legyen száz fölött, inkább 70k környékére gondoltam. Amd-t nem akarok mert most olyanom volt és szeretném kipróbálni az nvidiát is.2014. febr. 9. 14:34
1/7 anonim válasza:
gyűjts még ehy10-est és gtx770
ha nem: gtx760 (kb. 20%-kal gyengébb)
2/7 anonim válasza:
gyűjts még egy10-est és gtx770
ha nem: gtx760 (kb. 20%-kal gyengébb)
4/7 A kérdező kommentje:
semmi
2014. febr. 9. 15:08
5/7 anonim válasza:
Jó tanács, maradj amd-nél, és vegyél egy r9 280x-et. Amd most fogja bevezetni a mantle-t, 40-80%-os gyorsulást lehet vele elérni játékokban DirectX-hez képest, főleg gyengébb processzorok mellett, amíg az Nvidia erre nem reagál, addig szerintem gamer fronton Radeonok lesznek az etalonok.
6/7 anonim válasza:
Sztem 770 legyen, de a te döntésed, kinek mi jött be. Nekem most egy gtx 780 ti van. (EVGA, OC) Én elsőre r9 290x-et akartam, csak megkértem, hogy had próbáljam ki mind a 2 kártyát (előtte pesze). Pl: bf-nél szebb az amd, ac4-nél az Nvidia. Nem nagy különbség, de nekem jobban bejött az nvidia.
Az előttem válaszolóhoz: Az nvidia is ad ki ilyen frissítéseket, csak többet, kissebbe.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. febr. 13. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!