Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a gond a gépemmel? A gép...

Mi a gond a gépemmel? A gép még új!

Figyelt kérdés

2 hete össze raktam egy gépet a következő dolgok vannak benne:Proci amd a10 5800k integrált videókártyával a prociban

Lap: Gigabyte f2a55m hd2

táp: M-TECH 500w

Memória: Kingmax 4GB 1600Mhz

az a baj hogy mikor játszok a játékokat leteszi tálcára menet közben és sokszor mikor vissza lépnék a működése leáll a játéknak de ha kíhúzom az internetet akkor jó csak multi-s játéknál kell a net.

Ja és egy 32 colos samsung hd tv-re van kötve hdmi kábbelal.

2014. febr. 9. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is azt használok. Próbáld meg hogy mondjuk átteszed a mappát(TP-Link) egy pendrive-re és ha az a baj a gépeddel, megoldódik.
2014. febr. 11. 20:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom köszi
2014. febr. 12. 09:39
 13/13 Peti1987 ***** válasza:
Szia szerencsés nap viradt rád. Nekem is pont ez volt a gondom. mondom mit kell csinálni. Szépen szedd le a tp link oldaláról azt a drivert ami nem az antennás változaté!! Azt ami fentvan töröld le a drivert tedd fel a nem antennást és már jó is.itt a linkje : [link]
2014. ápr. 8. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!