A gépemmel van a gond?
Gépem:
Proc:AMD Athlon II x4 740 3.5ghz
Ram:Samsung 2x2GB 1066mhz ram
Videókártya:Nvidia Geforce GTX 550 Ti 1GB GDDR5 192bit super oc edition 970mhz/4100mhz
FElbontás:1024x768 60hz
Az a probléma hogy játszok ezzel a Planetside 2 játékkal és nagy csatákban 20-25fps re is képpes leesni minimum beállításon,ha max ra rakom akkor 18-25 fps nagy csatákban.Gépemmel van a gond?Vagy miért lassul be nagy ütközetekben?Minden más játék elfut gond nélkül,legyen az crysis 3 akár.
Igazábol a játék 2012 december környékén jelent meg,elv nem az optimalizáltságárol híres,vagy valami ilyet mondtak.
A táp:M-Tech 450w
HDD:Samsung HD322HJ 320gb
elsőre javasolnék egy teljeskörű karbantartást.
advanced systemcare. Ez megcsinálja a géped vagy a
Ashampoo WinOptimizer 10. én ezeket használom. he megvan akkor fizikai karbantartás kell. mikor lett utoljára portalanítva. a paszta a processzoron mikor lett kicserélve. Ha nem segítenek akkor cseretápot kell szerezni. vagy bemérni hogy jó feszt ad a táp.
Kedves első hozzászoló. Nekem egy Antek van a gépben és a minap fedeztem fel hogy 2 popos kondim van. És semmi bajom nincs vele. És ez sem egy nagy márka de megy. És hogy megnyugtassalak már jönnek az alkatrészek.
Az Antec nem egy nagy márka tápban? FSP és a többi neves gyártó elektronikáit használja, megbízható tápok, semmi gond nincs velük, csak van olcsóbb is, azért jut keveseknek eszébe. A púpos kondi bármelyik tápnál előfordulhat.
A gép sebességét a táp nem befolyásolja, az alkatrészek vagy kapnak áramot, vagy nem, ettől függetlenül az a táp egy hulladék.
Az 550ti nem egy erőgép, sose volt az, de azért 1024x768-ban még remekelnie kéne, én szoftveres oldalon keresgélnék elsőnek.
07:21
hát nem tudom. de én belenéztem és kapásbol olyan dolgokat láttam meg amitől égnek állt a hajam. És nem fogtam meg. a kondi a forró hűtőborda mellé szerelve. szűk elrendelés alig van hely benne az alkatrészeknek. igaz eddig ez a legkomolyabb táp amit így belülről láttam. elég sok alkatrész van benne. így majd átépítem 12 cm ventire valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!