Játékra melyik a jobb proci?
Az egyik variáció az Intel Core i5 4670k
A másik az AMD fx-8320 vagy 8350
Előre is köszi a választ :)
Elvileg az AMD azért adta ki a Manthle apit hogy megérje venni APUt.
Pl eddig egy komoly kártyát hiába vették a csúcs APU mellé mert nem tudja kihasználni.
De az új API segít kihasználni ezáltal csúcs VGA is mehet mellé de csak AMD vonalon.
Erről teszt is volt 6800k+290x.
De egyenlőre csak kevés játék használná ki ezt de azok nagyon jól.
Erre még nem nagyon lehet építkezni. De Radeont ajánlanék az új gépbe.
Mert tesztek szerint sokat gyorsul nak a játékok az új API val. Bár hiszem ha látom de megéri vele foglalkozni.
21-es egyet értek veled.20-as a bohóc ugy látom te vagy méghogy a 4670K nak nincs ellenfele,ahasaat fogom én nem montam hogy nem jó nagyon is jó,de van jobb is,alá becsülöd az AMD-t,mégis sokan előszeretettel használják OC Világcsúcs rekordok döntögetésére.Nincs kire halgatni 20-as aki helyes válaszokat csak 33%-ban ad.Igen 21-es sok játék nem támogassa a Dual graphics módot egyes játékok még az SLI-t se támogassák,na de a világ változik,a technológia fejlődik az AMD egyre jobb.
20-as itt neked egy rekor a sok AMD rekord közül [link]
ha ezt a rekordot megdöntöd a i5 4670k-val,akor megengedem hogy bohóc v. más kivejezést használj Rám.
Nekem egy Asrock extreme4+ alaplap A8 6600K proci van,ami remekül teljesít és igen AMD fan vagyok,de nem vetem meg(becsülöm alá)az Intel-t se...
# 22 Ez muris „a technológia fejlődik az AMD egyre jobb.” vicc! Fel kellene ébredned 2014-et írunk, és nem 2004-et.
Ez tényleg vicces, mutatsz itt egy CPU-Z világrekordot 3DMark11 értékkel, amit mindenki le fos nagy ívben, mert senki nem fog azért gépet venni, hogy otthon a 3DMark11 értékeket megdöntse. A felhasználok nagy része, azért vesznek gépet, hogy minél olcsóbban játszható gépet vegyenek, amit később még fejleszthető és keveset fogyasszon, mert nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak a flancolást. Erre meg te jössz nekem a fos AMD A10-6800K-val ami 3DMark11 értékben világrekordot állított és ugyanakkor olyan harmatgyenge, hogy egy i3 az új játékok alatt lemossa, a nagy CPU-Z világrekordot tartó AMD-t. Sajnos azt vettem észre, hogy az AMD fan vagyok, elkeseredésükben már nem tudnak felmutatni semmit így az ilyen semmitmondó CPU-Z világrekordot, kénytelenek felmutatni az intellel szemben. Gratulálok, nagy voltál # 22 válaszíró 59%-os. Ezért, fosok rá, hogy mit engedsz meg, mert ezután is, az ilyenek a szememben bohócok maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!