Játékra melyik a jobb proci?
Figyelt kérdés
Az egyik variáció az Intel Core i5 4670k
A másik az AMD fx-8320 vagy 8350
Előre is köszi a választ :)
2014. febr. 8. 13:59
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :DD
2014. febr. 8. 14:29
12/24 anonim válasza:
Mutass olyan játékot ami 4-nél több szálat kihasznál. Egyébként az i5-nél 1 szál sokkal de sokkal erősebb mint az fx-nél. Egyébként nem vagyok intel fan, nekem is fx8320-asom van, és a konfigba is azt írtam.
13/24 anonim válasza:
az itelban van 1 grafikus mag is az FX-ben nincs, az i5 4magos az FX 8,az i5 L3 6MB,az FX L3 8MB cache,az FX 50 000Ft,az i5 57 000,ha drágább a Proci drágább a hozzá való Jó alaplap,az AMD-vel sokat spórolnál és talán 1 picivel jobb proci is.A mai játékoknál tényleg inkább a VGA a lényeg és amit spórolsz az AMD-nél rakd bele egy jobb VGA-ba
14/24 anonim válasza:
"az fx 8" elmondom hogy az is 4 modulos csak 1 modult a win 2 magnak érzékel. Ennyi erővel az i7 4770-t is lehetne 8 magosnak hívni mert tud 8 szálon dolgozni.
17/24 anonim válasza:
14-es ebben talán igazad van akkor vegyen FM2+ A10 7850-et aminek a grafikus magja viszi a Crysis 3, BF4-t, Metro,Bioshock Infinite,+ 1 Jó VGA amivel együtt is dolgozik az A10 és már játszhat is.
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
17-es a dual grapics általában nem olyan jó/stabil. Ennyi pénzből nem illik APU-t venni. Egyébként a legerősebb APU processor része kb egyenlő a 760k-val ami azért nem túl erős.
20/24 anonim válasza:
Intel Core i5 4670k-nak nincs ellenfele az AMD vonalon.
fm2+ processzor az ilyen bohócoknak való.
Nem szabad játékra fm2+ ra építeni. Csak akkor, ha kevés a hely a házba és nincs más választásod, csak az APU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!