Milyen hangkártyát vegyek?
Ezen én valahogy nem látom az optikai bemenetet. Az Asus Xonar DG elég jó hangkártya, láttam már élőben, megfelelő hangrendszerrel brutális(gondolom a tiéddel is).
Mielőtt lepontoznál, a kérdező ezt mondta: "Viszont csak optikai kimenete van"
Ebbe a jack nem tartozik bele. Én sem pontoztalak le, mert nem vagyok köcsög, de sajnos vannak páran akik ok nélkül lepontozgatnak mindenkit.
Első válaszoló vagyok. Ezen optikai kimenet van:
Tudja dolby digital live-ot tud,ami azt jelenti,hogy dolby digital hangot produkál minden hangból, szemben azokkal,amik csak ac3 passtrough-al rendelkeznek, és csak arra képesek,hogy eleve dolby cuccot kinyomjanak a kimenetre. Egy dolog,ami nem tetszik rajta az,hogy külön táp kell neki és nem valami szépen van megoldva..
Egyébként úgy van,hogy a mixerben kiválasztod,hogy hány csatorna és spdif outnál dolby digital live. Ennyi.
A megfelelő jack kimenetbe be kell dugni az optikai kimenetté alakítót és abba a toslink káblet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!