Milyen hangkártyát vegyek?
1.USB-s hangkártyát nem nagyon találsz!!!
2.Nem írtad a fejhalgatód típusát???
3.Nem tudom most milyen hangkártyád van? Vagy ha integrált nem tudom az alaplapod típusát.
4.Mivel zenét szeretnél halgatni ezért gondolom nem tesco-s fülesed van, vagyis van rajta jack csati.
5.Nem írtad milyen áraktegóriába ?? pl:ASUS xonar xense 67 ezer ft
Asus xonar phobeus 42ezer
De miután semmi konkrétat nem tudok ezért csak annyit tudok mondani, hogy ASUS és Creative termékek között válogass.
Kazalnyi USB-s hangkártya létezik. Az Asus és a Creative számítógép-alkatrész gyártók, abból is a megbízható de kommersz kategória, nem javasolt igényes felhasználásra.
Ha jót akarsz, akkor nem számtech boltban, hanem hangszerboltban kezdesz USB-s hangkáryát keresgélni. Nem egy ligában játszanak az elején említettekkel.
Yamaha, Alesis, ESI, Roland... (a Behringert nem elfelejtettem, hanem szándékosan maradt ki)
féjesem: sennheiser hd202
alaplap: asus m5a78l-m / usb3 integrált hangk. csak az a baj vele hogy szinte semmilyen basszust nem ad a fejesnek. de ha rádugom telefonra 5x jobb a hangja.
ár kb : 10e
pci csatis is jöhet ha pl ár érték aránya jobb az usbs nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!