Jó-e a Pc konfigom a következő 3 évre?
Sziasztok,
Az első gépem lenne amit magamnak rakok össze, bármilyen konstruktív észrevételt szívesen olvasok.
A gép:
Processzor: Intel i5-4670k
Processzor hűtő: Cooler master Hyper 212 evo
Alaplap: Msi z87m gaming
Ram: A régi gépemben van 2x4gb corsair vengeance DDR3 1600mhz stick-em, teljesen jól működnek gondoltam spórolok ezen és abból rakom át. (Lehet nem jó ötlet)
SSD: Samsung 120gb 840evo
HDD: Szintúgy a régi gépemben van egy 1Tb-os Seagate Barracuda remek állapotban, abból raknám át.
Optikai meghajtó: Asus Drw Dvd-iró (ilyen kis 5000 forintos hátha szükség lesz rá)
Videó kártya: MSI GTX770 2GB N770 TF 2GD5/OC (Azért Msi mert az alaplap is az, (és sok jót olvastam róla) nem tudom ez mennyire számít)
Számítógép ház: Cooler Master Storm Scout 2
Tápegység: Corsair RM 550W moduláris
Operációs rendszer: Windows 8.1 64bit
Ez így nagyjából 300.000 ezer forint, ennyit szánnék az új gépre. 3 évente szoktam új gépet venni (ezért a kérdés) remélem ez is kihúzná addig. Szoktam Overclock-olni, tuningolni szóval jó lenne ha arra is képes lenne. Ha van jobb ötletetek szívesen hallgatom őket.
Ps: Az alkatrészeket és árakat a pcx.hu-n nézegettem csak mint referencia.
Köszönöm az olvasást.
A tápegység-et elrontottam:
Tápegység: Corsair RM 650W******
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!