DeeJay Arnee kérdése:
Videókártyaprobléma?!
Figyelt kérdés
2012-ben vettem egy Acer Aspire 5750G laptopot,nem volt vele semmi bajom egy darabig,viszont tavaly decemberben feladta a cooler,és kicseréltettem.Miután kicseréltettem abszolút semmi nem megy rajta rendesen,minden laggol.Drivert tettem újat,minden,windowsot és így sem megy.Jó sok pénzt kiba*tam rá,és nagyon dühös vagyok.Ma levittem megint,elkértek 4000FT-t EGY ROHADT DRIVER INSTALLÁLÁSÉRT,OTT MENT ÉS ITTHON MÁR NEM,MEGINT.EZ MI?A videókártya visszavesz a teljesítményéből.Nem 672MHZ-vel megy,hanem 83al,miért?Valaki kérem segítsen.2014. febr. 3. 17:50
1/2 Granitis válasza:
Én annak idelyén ezért nem vettem acert mert nincs magyarországi szervize de szerintem vidd oda ahonnan vetted ha még él a gari ha nem vidd el a laptopszalonba és ott nem szaroznak... nekem nem dott képet a kis dell laptopom és ott a hlyszinen megmondták hogy mi a probléma és az árt és még 800ft al kevesebbet is kértek (ja és te hol szereltetted???)
2/2 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok,egy itteni szervíznél.
2014. febr. 4. 16:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!