Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy milyen típusú memória (DDR3, stb. ) van a gépemben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

Vezérlőpult --> Rendszer és biztonság --> Rendszer.

Elvileg itt kell lennie. Ha nem megy sehogy, akkor szétkapod a géped, és megnézed mi van ráírva az alaplapodra és/vagy magára a memóriádra

2009. dec. 6. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:
kösziszépen,everesttel megoldottam:D
2009. dec. 6. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Én ezt javasoltam volna!Első meg ne válaszoljon van még mit tanulnia!Jöhet a piros kéz nem számít!Neked jelenleg 1004 pontod van, 86%-ban hasznos válaszokat adsz, 55%-ban hasznos értékeléseket adsz a válaszokra.

Ezzel az eredménnyel 1542. vagy a toplistán

2009. dec. 6. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

16:15-szívemből szóltál.

Első válaszoló: oszd már meg velünk, hogy az ilyen és ehhez hasonló válaszoknak mi az értelme? Te legalább tudod, hogy semmit nem érnek, vagy abban a tévhitben vagy, hogy hasznosak? Nem szívózásból kérdezem, tényleg érdekel.

2009. dec. 6. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:
miért mi baj az első válaszoló válaszával?:O
2009. dec. 6. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Vezérlőpult --> Rendszer és biztonság --> Rendszer.

Elvileg itt kell lennie. Ha nem megy sehogy, akkor szétkapod a géped, és megnézed mi van ráírva az alaplapodra és/vagy magára a memóriádra

ezzel mibaj?:O:O

2009. dec. 6. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

1) az, hogy dilettanciára utal. Konkrétan aki csak hírből (vagy némi szakirodalomból) hallott a Windows-ról, az úgy vélheti, hogy a Rendszereszközökben megtalálhat konkrét hardverinfókat. Aki ért hozzá, az pontosan tudja, hogy a Windows (ott) gyakorlatilag nem közöl le használható adatot. Lásd példa:

- Hang, video és játékvezérlők: örökölt audioszközök, audiokodekek

- Egér: HID szabványnak megfelelő egér

- Infravörös eszközök: IrDA gyors IR port

- Számítógép: ACPI többprocesszoros PC

2) Ha egy egységsugarú felhasználó ilyen kérdést tesz fel, vélhetően nem annyira jártas a dolgokban. Olyat javasolni, hogy szedd szét a géped és nézd meg, két okból is életveszélyes: egyrészt ha nem ért hozzá, nem tudja mihez nyúl, mibe akad bele, milyen eszközt néz egyáltalán; másrészt mivel nem ért hozzá, fogalma sincs, hogy a szétszedés garanciavesztéssel jár(hat). El is felejti az esetet, amikor meg a szervizben áll és közlik vele a helyzetet, csak pislog, és a gyak.kérdések válaszolójára gondol.

2009. dec. 6. 21:25
 8/8 A kérdező kommentje:
tényleg ez igaz...de van annyi tapasztalatom,hogy tudom mi hol van a gépemben,és mire szolgál:D viszont a ramom adatait seholse találom...még az everest sem írta ki,és a ramra se volt ráírva...de kis keresgélés után rájöttem h DDR2es...és tényleg nem volt jó tanács az első...köszi a felvilágosítást
2009. dec. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!