Miért szaggat az ÖSSZES JÁTÉK?!?!?!? (többi lent)
Figyelt kérdés
kaptam 1 új gépet az elején minden jó volt a játékok mentek lagg nélkül de aztán az ÖSSZES mintha valami terror támadás után minden játék ugyanolyan időközönként laggol.újraraktam a gépet de semmi.BELEVAGYOK ŐRŰLVE.Úgy képzeljétek el h nyugodtan játszotok aztán 1 idő múlva sz*rrá laggolod magad aztán megint full fps aztán megin mind 10másodperces lagg aztán 3-4 perc jó fps mind így kérek válaszokat!! (nem olyanokat kérek h vegyél ilyet,olyat meg a gépigényemhez se lérek commentet! olyan válaszokat kérek h tölts le ilyet,olyat törölj ki ilyet,olyat)előre is köszönöm!!! :)2014. febr. 1. 23:21
11/13 A kérdező kommentje:
meg amikor néztem az advenced caret bekapcsoltam,elindítottam a gta 4 et és röktön CPU:99% 72% azt hittem elsírom magam atr hittem a arammal van a a baj :(
2014. febr. 2. 00:56
12/13 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam 72C°
2014. febr. 2. 01:30
13/13 anonim válasza:
Szét kell szedni, kitakarítani, újra pasztázni, mint ahogy azt már elöttem is írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!