Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a laptopom...

Mi lehet a baja a laptopom billentyűzetének?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja olyat csinál, hogy egy idő után nem működik a bill. akármit nyomok nem reagál és ilyenkor a touchpad se működik, csak ha újraindítom a gépet akkor áll helyre de pár perc és újra előjön a hiba. Vagy ha éppen nem ezt csinálja, akkor azt, hogy ha épp gépelek és pont megzavarodik akkor amelyik betűt épp lenyomtam azt szépen magától folyamatosan írja befele, akármit csinálok nem áll meg. Néztem a szalagkábelt, de a helyén van, kihúztam majd be, de nem segített. Valaki műszaki zseni tudja vajon mi lehet a gond?

2014. jan. 31. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Virusos lehet a gép próbáld meg a Malwarbytes progit áttolni rajta
2014. jan. 31. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem vírus. Linuxot használok.
2014. jan. 31. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Rossz az illesztő driver.
2014. jan. 31. 23:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem szoftveres probléma.Kértem már segítséget Linuxos fórumról, adtak pár javítási tanácsot, nem vált be. Eddig működött tökéletesen. Egy idő után kezdi el mindig a hibát, aztán újraindítás után ismét megy. Hardveres probléma lesz, de nem értem, hogy akkor egy ideig mégis hogyhogy működik.
2014. febr. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!